Hirdetés

Oxygen Not Included - ilyen lesz a Don't Starve fejlesztőinek új játéka

|

A Klei Entertainment új játékában már több ember életéért felel a játékos, az 1 órás gameplay videóban pedig maguk a fejlesztők mutatják be, hogyan kell felépítenünk kis kolóniánk.

Hirdetés

A Klei Entertainment fejlesztőcsapata az ügyességi, ugrálós játékuk, a Hot Lava mellett egy kolónia-szimulátoron is szorgosan dolgozik, melynek látványvilága kapcsán kapásból a nagysikerű játékuk, a Don't Starve ugorhat be, viszont az Oxygen Not Included játékmenete igencsak eltérő lesz.

Az Oxygen Not Included egy aszteroida belsejébe kalauzolja a játékost, ahol feladata a telepesei életben tartása lesz. Nincs más dolgunk, mint felépíteni egy bázist, és biztosítani az ott lakóknak ételt, italt, meleget és oxigént. A fönt látható 1 órás videóban a Klei csapata mutatja be az Oxygen Not Included fontosabb játékelemeit.

Az Oxygen Not Included előreláthatóan 2017. május 9-én jelenik meg, kizárólag PC-re. Nektek hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)