Hirdetés

Oxygen Not Included - májusban végre megjelenik

|

Egy hosszabb Early Access időszak után végre beérik a Don't Starve készítőinek újdonsága.

Hirdetés

Már 2017 eleje óta próbálgathatjuk az űrben játszódó kolónia-szimulátort, az Oxygen Not Includedet, amelyben egy aszteroida belsejében kell kialakítanunk egy bázist és életben tartani a telepeseket.

Hirdetés

A fejlesztők először a múlt hónapban erősítették meg, hogy játékuk májusban leveti magáról az Early Access béklyóit, ezúttal viszont már egy végleges dátummal szolgáltak: az Oxygen Not Included egészen pontosan május 28-án szakít a korai hozzáféréssel, és ekkor jelenik meg az 1.0-s verziója a Steamen és az Epic Store-on. Cuki animációs ízelítőt is kaptunk hozzá: 

A megjelenés előtt még érkezik egy nagyobb frissítés számos tartalommal, benne új lényekkel, épületekkel és mod-támogatással, utána pedig a további javítások mellett számíthatunk majd DLC-kre is, amikkel további ötleteket szeretnének beleépíteni a játék világába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)