Hirdetés

Őzként is róhatjuk már a Red Dead Online világát

|

Különös játékelemmel bővítette a játékot a Rockstar csapata.

Hirdetés

A jelek szerint elég kevesen kalandoznak már a virtuális vadnyugaton a Red Dead Online-ban, de azért a Rockstar Games nem hagyta teljesen magára a Red Dead Redemption 2 mellé érkezett online részt, hiszen nem olyan régen érkezett hozzá egy tartalmasabb frissítés, aminek hála a játékosok picit közelebb kerülhetnek a természethez. Sőt, egy újabb frissítést követően már akár valódi állattá is válhatunk a játékban.

Hirdetés

A minimum 5. rangon lévő naturalistáknak igencsak különleges élményben lehet részük, ugyanis Harriet Davenport talált egy módot arra, hogy megtapasztaljuk egy őzbak életét, és ehhez csak követnünk kell a Vitalism Studies Pamphletben leírt lépéseket. Ha sikeresen teljesítettük a feladatokat, akkor jutalom gyanánt szert tehetünk egy kincsestérképre, illetve rövid ideig őzként szaladgálhatunk a prérin.

Egyébként arra is van lehetőségünk elvileg, hogy pajtásainkkal egyszerre változzunk át, és még NPC-ket is ölhetünk őzként, viszont ahogy az az alábbi Reddit-bejegyzésben is látható, vannak határai a mókának, és természetesen meg is halhat karakterünk ebben az állapotban.

PSA: The Moose does not give a fuck if you try to ram into it as the Buck! from r/RedDeadOnline

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)