Hirdetés

P7 - új világban játszódik, új platformokra jön a Remedy következő játéka

|

A Remedy most a Microsoft nélkül próbál szerencsét, melynek egyik hozadéka, hogy a P7 PlayStation 4-re is megjelenhet. Megtudtunk pár részletet a játékról.

Hirdetés

Lehet, hogy a Quantum Break is jobban sikerült volna, ha nem a Microsoft tolja a projektet, és nem kell a Remedynek UWP-kompatibilissé (ez biztosítja a PC és Xbox One közti zökkenőmentes átjárást) tennie. Sokat mond az is, hogy a javított változatot a fejlesztők saját erőből, Steamen adták ki, és hogy egész hamar elmondták, következő játékuk  teljesen multiplatform lesz.

A P7 munkacímen futó alkotás a 505 Games gondozásában, a kiadó részéről 7,75 millió eurós támogatással jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Még azt is közzétették, hogy a marketingért és a kiadásért cserébe 45%-ot kérnek az eladásokból, a maradék 55 marad a Remedy zsebében.

A játék egy TPS lesz, mely egy Remedy által teremtett, de eddig még nem látott univerzumban játszódik. Nagy hangsúlyt kap a történet, de ráfekszenek a mechanikákra is, hogy egy "hosszantartó élményt" kínálhassanak. Arról, hogy többjátékos módot kap-e, nem esett szó annak ellenére, hogy a csapat elmondta, ebbe az irányba is nyitnának.

Kíváncsiak vagyunk, mi lesz belőle. Ha a technikai oldal rendben van, másért nem aggódunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)