Hirdetés

Pac-Man All-Stars

|

Visszatérőben van a bogyógyűjtögető sárga emberke! Pac-Man, az Adventures in Time után nem ment olyan hosszú pihenőre, ugyanis ezév májusában visszatér, rögtön a Dream Team-mel, azaz a famíliájával együtt. További újdonság a 3d-n és a szemet gyönyörködtető grafikán kívül, hogy Pacjeinknek ezúttal most már nemcsak a szellemek lesznek a vetélytársaik, hanem a családtagjaik is. Nem titok ugyanis, hogy a kis bogyózabáló emberkénk, no meg a rémecskék mellett ezentúl ott lesz Ms. Pac-Man, Professor Pac-Man és Pac-Man Junior is ellenfélként. Így tehát a túlélésen kívül a bogyók mennyisége is meghatározó szerepet fog betölteni a játékmenet alatt. A program előreláthatólag 25 szintet fog tartalmazni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)