Hirdetés

Pachter: A Battlefield 3 sem verheti meg a Call of Duty-t

|

Michael Pachter elemző szerint a Battlefield 3-nak esélye sincs a következő Call of Duty-val szemben.

Hirdetés

Merész, bár talán nem teljesen megalapozatlan kijelentésre ragadtatta magát Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője. Szerinte a Battlefield 3 (részletes előzetes a februári GameStar hasábjain) képtelen lesz megverni az aktuális Call of Duty-t, sőt már a kérdésfelvetés abszurd.



Pachter úgy okoskodik, hogy bármilyen jó játék is születik Battlefield 3 címmel (biztos benne, hogy kiváló lesz), akkor is legfeljebb 25-35 százalékkal adnak el többet belőle, mint a sorozat legutóbbi tagjából. Ahhoz viszont, hogy eladásokban megverje a Call of Duty-t, legalább háromszor annyi kellene fogyjon belőle, mint elődjéből.
Szerinte az is kérdéses, hogy az EA növelni tudja részesedését az FPS-ek piacán, mert hiába gyarapszik majd a Battlefield játékosainak tábora, ha a CoD lobogója alá is többen sereglenek majd.


Bárhogy is legyen, ne felejtsük, Pachter sem tévedhetetlen, ahhoz képest, hogy korábban a Red Dead Redemption bukását jósolta, a szóban forgó western 2010 egyik legjobban fogyó címe lett.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)