Hirdetés

Pagan Online - jön a kooperatív játékmód

|

A Wargaming hack-and-slash játékában egy barátunk oldalán apríthatjuk a szörnyeket.

Hirdetés

Nemrég dugta be a lábujját a Steam Early Access programjába a Pagan Online, ami MOBA elemekkel próbálja feldobni a sokak által szeretett akció-RPG műfajt.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Mad Head Games örömmel jelentette, hogy a legújabb frissítéssel bekerült a játékba a kétfős kooperatív játékmód, ami az összes küldetés és orgyilkosság során elérhető. A fő kampányt továbbra is csak egyedül tolhatjuk, de hamarosan ez is megváltozik, a jövőben pedig szeretnék négyfősre duzzasztani a csapatlétszámot, illetve különleges kooperatív rendszereket és jutalmakat is kapunk majd.

A Pagan Online korai hozzáférésű változatába 27 eurós áron vásárolhatjátok be magatokat. Próbáltátok már? Ha igen, hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)