Hirdetés

Pagan Online - hamarosan elhagyja a korai hozzáférést a Wargaming új játéka

|

Még a nyár folyamán ki fog lépni az Early Access fázisból a Diablo-beütésű akció-RPG.

Hirdetés

Egyelőre csak korai hozzáféréssel játszható a Wargaming Pagan Online névre keresztelt akció-szerepjátéka (amellyel nemrég mi is mentünk egy próbakört), azonban ez az állapot nem tart már sokáig. 

Hirdetés

A vállalat bejelentette, hogy a Pagan Online augusztus 27-én maga mögött hagyja a korai hozzáféréses időszakot és a kooperatív opcióval,  nyolcfejezetes kampánnyal, a végjátékra készített tartalmakkal, két új karakterrel és más finomságokkal végre teljes játéknak nevezhetjük majd. A fejlesztést végző Mad Head még olyan apróságok hozzáadására is figyelt, mint hogy a karaktert csak egérrel is mozgatni lehessen, amelyet sok felhasználó kért már tőlük. Továbbá átdolgozták a loot- és a craftrendszert is, így még változatosabb dropra számíthatunk, ugyanakkor ritkábbak lesznek az értékes receptek. 

A készítők ígérete szerint az élet az 1.0-s verzió után sem áll majd meg a Pagan Online-ban, a következő hónapokra tartalmi és gameplay frissítéseket ígérnek, de ezekről később beszélnek majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)