Hirdetés

Pagan Online - már kipróbálható a Wargaming új játéka

|

A tankok, hajók és repülők után egy izometrikus akció-szerepjátékkal készül a csapat, amely korai hozzáféréssel már játszható is.

Hirdetés

Meglepő volt, hogy a World of Tanks és testvércímei után más irányba indult el a fejlesztőcsapat, de a MOBA-elemekkel megfűszerezett fantasy akció-szerepjáték már a bejelentésekor szimpatikusnak tűnt. Mától már ki is próbálhatjuk.

Hirdetés

A Wargaming és a Mad Head Games bejelentése szerint a Pagan Online korai hozzáférésű verziója már elérhető a Steamen és a Wargaming.neten keresztül és nagyjából 27 euróba kerül. A játék igyekszik felfrissíteni az akció-szerepjátékok műfaját azzal, hogy a kereszténység kora előtti szláv mitológia által ihletett fantasykörnyezettel, egymástól elkülönített és véletlenszerű PvE-összecsapásokkal, nyolc MOBA-szerű karakterrel, craftolással és kihívást jelentő harcrendszerrel vértezték fel, ráadásul a változatos játékmódok mellett tartalmaz egy többfejezetes egyjátékos kampányt is (három nehézségi fokozattal). 

A Pagan Online-ban egyelőre csak az egyjátékos móka érhető el, ám hamarosan bővülni fog a kooperatív móddal is, a következő hónapokban pedig új zónák, ellenfelek és cselekményszálak érkeznek majd. Felkeltette az érdeklődéseteket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)