Hirdetés

Pagan Online - új tartalmakkal megpakolva jelent meg a Diablo kihívója

|

Számos újítással ünnepelték a játék megjelenését.

Hirdetés

Tegnap elhagyta a korai hozzáférésű fázist a Pagan Online, tehát hivatalosan is megjelent a Wargaming új játéka. Az early access időszak alatt is sokat változott a Diablo nyomdokában járó, de sok téren újító játék, a Pagan Online folyamatosan formálódott a rajongói igényeknek megfelelően. A megjelenés örömére pedig szintén bekerült pár újítás. 

Hirdetés

Érkezett például két teljesen új játszható karakter, Hector és Eldan. Kaptunk új bossokat, tárgyakat, zónákat. A szláv mitológián alapuló, nyolc fejezetre osztott teljes kampány immár 60 órát ölel fel. Gyúrtak az irányításon is, hiszem már a klasszikus kattintgatós megoldás is működik a WASD-kombó mellett - ezt kifejezetten kérték a játékosok. Alakítottak a looton is, növelték a megtalálható tárgyak diverzitását. Végezetül új képességfák is megjelentek. 

Ti kipróbáljátok majd a Pagan Online-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)