Hirdetés

Painkiller: Hell & Damnation - Október végén eljő a pokol

|

A Nordic Games felkívánja támasztani a Painkiller címet, amely egyfajta feldolgozásnak tekinthető felújítva a kor igényeinek megfelelően.

Hirdetés

A Nordic Games 2004 klasszikusának megvan a maga rajongói tábora, hiszen ki ne szeretne zúzós zenére tonnányi ólmot szórni a rá zuduló ezernyi szörnyre? Ugye, hogy mindenki.

Az Unreal Engine 3-as motort használó remake első és legfőbb feladata az, hogy a 2004-es klasszikust új köntösben tárja elénk. A ráncfelvarrás mellett kapunk tartalmi bővítést is, de aktualitása most leginkább a Painkiller: Hell & Damnation megjelenési dátumának van, amely október 31-én válik esedékessé PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra. A zárt bétateszt jelenleg is zajlik, de minket jobban érdekel az alig egy hónap múlva debütáló teljes játék. A Painkiller: Hell & Damnation korábbi előzetese:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)