Hirdetés

Bemutatkozott az új, 3D-s funkciókkal bíró Paint

|

A Microsoft rengeteg, a Windows 10-hez kapcsolódó újdonságot mutatott be a Surface sajtókonferenciáján, köztük az operációs rendszer egyik legismertebb alkalmazása, a Paint új verzióját is leleplezték.

Hirdetés

Korábban már kiszivárgott az új Paint bemutatóvideója, ami idejekorán leleplezte az új alkalmazás legnagyobb újdonságát, a 3D-s képalkotás lehetőségét. A Microsoft PC-s sajtótájékoztatóján viszont egy bővebb bemutatót is levetítettek, amiből több más érdekességre is fény derült.

Rendkívül érdekes például, hogy nem csak az eleve Paintben készült 2D-s rajzainkat alakíthatjuk 3D-s objektumokká, hanem akár a valóság elemeit is beemelhetjük legújabb alkotásunkba, ugyanis egy fotóból is kiemelhetünk egyes elemeket. Az egész koncepció a Windows 10 Creator Update nevű frissítésének egy eleme, aminek az a lényege, hogy minden korábbinál könnyebben élhessük ki kreativitásunkat a Windowsban. Így például a 3D-s modelljeinket (sőt, még Minecraftos alkotásokat is) megoszthatjuk egy direkt erre létrehozott közösséggel.

Továbbá a Hololensen keresztül a kiterjesztett valóságban, más eszközökkel pedig a virtuális valóságban is könnyen megjeleníthetjük Paintes alkotásainkat. 

Mit szóltok az új Painthez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)