Hirdetés

Paladins - természetesen jön a battle royale mód

|

A Hi-Rez hero shooterébe is bekerül a mostanában nagy népszerűségnek örvendő játékmód, méghozzá szemtelenül Battlegrounds néven.

Hirdetés

Kis túlzással mondhatjuk azt, hogy battle royale-lázban ég a videojáték-ipar, és mostanában egyre többen próbálkoznak beszállni a műfajba, több-kevesebb sikerrel. Most a SMITE és Paladins játékokat jegyző stúdió jelentette be, hogy utóbbiban hamarosan már 100-fős csatákat is vívhatunk.

Hirdetés

A csapat a Hi-Rez Expo 2018-on rántotta le a leplet a Paladins battle royale módjáról, ami nemes egyszerűséggel a Paladins: Battlegrounds nevet kapta. Ebben a játékmódban egy a megszokottnál jóval nagyobb pályán fog egymással megküzdeni 100 játékos, akik csapatokba verődhetnek, lootot gyűjthetnek, és persze hátasokon is lovagolhatnak.

A 20 perces meccsek során természetesen kihasználhatjuk majd az egyes hősök különleges képességeit, és a csapatmunkán is nagy lesz a hangsúly. Ahogy más battle royale címekben, úgy ebben is bizonyos időközönként érkezik egy-egy supply drop a pályára, illetve a játéktér is folyamatosan szűkül majd, aki pedig a határon kívül, azaz a sűrű ködben marad, bizony pórul jár.

A Hi-Rez Expo 2018-on már kipróbálható a Paladins: Battlegrounds, és a tervek szerint még idén megérkezhet a móka, amihez kaptunk egy trailert is.

Szerintetek működhet egy hero shooterben ez a játékmód?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)