Hirdetés

Paladins: Battlegrounds - hamarosan indul a béta

|

Hamarosan mindenki kipróbálhatja a battle royale őrület következő trónkövetelőjét egy bétateszt keretein belül.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy az amúgy sem feltétlenül egyedi ötletekre épülő Paladins hamarosan egy új játékmóddal fog bővülni, ami a PlayerUnknown's Battlegrounds által népszerűvé tett battle royale játékstílust fogja összevegyíteni az alapjáték hero shooter elemeivel.

Hirdetés

Most egy interjú keretein belül kiderült, hogy aránylag hamar próbát tehetünk majd az új játékmóddal, ugyanis míg a végleges változat még odébb van, a fejlesztők szeretnék, ha egy bétateszt keretében minél korábban rátehetnék a kezüket a játékosok:

"Remélhetőleg február végén, de legkésőbb márciusban már publikusan tesztelhetővé válik. Azt még nem tudjuk, hogy széles körben elérhetővé tehető lesz-e ezen a ponton."

A Paladins egyébként meglepően népszerű alternatíva azoknak, akiknek nem jön be az Overwatch, szóval kíváncsiak vagyunk, hogy ebben a műfajban is képesek lesznek-e rajongótábort gyűjteni a fejlesztők. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)