Hirdetés

Paladins: Battlegrounds - nem is a PUBG-re gondoltak, amikor ezt a nevet adták neki

|

Egész más ihlette meg őket a névadásnál, meg hát egyébként sincs jelentősége. - mondják a stúdió fejesei.

Hirdetés

Egymást érik a különböző battle royale játékok és modok, amelyek a PUBG farvizén próbálnak egy kis pénzt csinálni, így nem is igazán lepődtünk meg, inkább csak mosolyogtunk, amikor az Overwatch játékmenetére kísértetiesen hasonlító free-to-play Paladins fejlesztői bejelentették az új játékmódot.

Hirdetés

A Paladins: Battlegrounds neve ennél jobban talán nem is hasonlíthatna Brendan Greene játékához, de a stúdió elnöke szerint nekik eszük ágában sem volt lemásolni a nevet:

Sokat ötleteltünk, hogy mi legyen a név. Battle royale? Battlegrounds? Valami egészen más? Ha valami új nevet adunk neki, az emberek nem tudták volna mihez kötni, ha pedig a Survival nevet kapja, egy korábbi módra gondoltak volna. Azért döntöttünk a Battlegrounds mellett, mert ahogy lóháton vágtattunk a fantasy vidéken, a régi MMO bg-k jutottak eszünkbe. Inkább ezek előtt szerettünk volna tisztelegni a névválasztással.

Azt azért az elnök is elismerte, hogy a jelenlegi környezetben azért felkapják majd a fejüket az emberek a név hallatán, és senkiben nem lesznek kétségek, hogy milyen játékmódról van is szó, de szerinte:

Fontos megemlíteni, hogy ez csak egy játékmód neve, mint a Siege, a Conquest vagy bármi más, szóval nem játszik majd fontos szerepet a marketingben hosszútávon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)