Hirdetés

Paladins - vége a loot box időszaknak, új megoldás jön

|

A játékosok felháborodása miatt a Hi-Rez úgy döntött, hogy átdolgozzák a fejlődést, és kiveszik az egyértelműen pay to win rendszert felépítő ládás megoldást.

Hirdetés

A Paladins Cards Unbound egy nagyon komoly gondokat okozó frissítés volt, amit azóta is szenvedélyesen gyűlöl a Hi-Rez lövöldéjét játszó közösség. Úgy néz ki, hogy a csapat végre meghajolt a többségi akarat előtt, és eltávolítják a problémás, kártyás ládákat.

Hirdetés

A rendszer jelenleg úgy néz ki, hogy a Paladins karaktereknek különböző extrákat nyújtó kártyáknak vannak különböző szintjei, melyeket egy kártyás loot box-ból származó lapokkal lehet fejleszteni. A magasabb szintű kártyák egyértelműen erősebbek, így az van előnyben, aki kinyitja a pénztárcáját és bevásárol dobozokból.

Na, ennek lesz hamarosan vége.

"Tisztán és érthetően hallottuk a hangotokat. A csapatunk azon dolgozik, hogy a következő nagyobb ciklusban eltávolítsák a Cards Unbound változtatásait."

Egyébként mint korábban kiderült, maguk a fejlesztők sem szerették a rendszert. Egy Hi-Reznek dolgozó névtelen forrás egyszer elmesélte az IGN.com kollégáinak, hogy a rendszert igazából a főnökség követelte, a fejlesztők nagy része nem akarta megvalósítani. Nyilván az döntött, akinél a pénz volt.

A fejlesztők ígéretei szerint most viszont egy új rendszer kerül majd be, amiben sokkal könnyebb lesz megszerezni a szükséges kártyákat, illetve a Legendary kategóriás lapok a változások után talentekké válnak, így mindenki bezsákolhatja majd őket.

A változtatásokat már jövő héten ki lehet majd próbálni a teszt szervereken.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)