Hirdetés

Paladins – botrány lett az új frissítésből

|

Befutott a nyílt bétában lévő játék legújabb frissítese, ami egy új fizetőeszközt is hozott, de sokak szerint ettől pay-to-win lett a Paladins.

Hirdetés

A legtöbb free-to-play játékban kétféle pénznem van: az egyiket úgy tudjuk gyűjtögetni, ha szimplán játszunk, a másikat pedig valódi pénzért tudjuk megvenni. A Hi-Rez alkotásába most bekerült egy harmadik is, a játékosok pedig kiakadtak.

Számos más újdonsággal együtt került be a játékba az Essence névre hallgató fizetőeszköz is, ami részben leváltja az ingyenesen megszerezhető arany szerepét. Eddig ugyanis arannyal és a pénzért vehető kristállyal lehetett új hősöket, kozmetikai cuccokat és karaktert erősítő kártyákat vásárolni, de mostantól már csak craftolni lehet a lapokat.

Ez alapjáraton nem is lenne rossz ötlet, hisz sok más játékban remekül működik a craft-rendszer, azonban a Paladinsban jelenleg nagyon sok essence kell egy erősebb kártya elkészítéséhez, a felesleges lapok bedarálásért pedig túl keveset ad a játék.

Így az a furcsa helyzet állt elő, hogy a játékosoknak gyakorlatilag muszáj Radiant Chesteket (loot box) vásárolniuk, ha új lapokat szeretnének szerezni, és essence-t a régi kártyák szétszedésén kívül csak akkor kapnak, ha már meglévő tárgyat találnak egy ládában.

A Hi-Rez szerencsére gyorsan lereagálta a dolgot, és azt ígérték, hogy csökkentik a legendás lapok árát, illetve több essence jár majd a bedarált kártyákért és az elvégzett feladatokért is. Emellett visszatérítik a különbséget mindenkinek, aki még a régi árért craftolt legendás kártyákat. 

Vajon ez elég lesz ahhoz, hogy ne húzza a száját (joggal) a Paladins tábor?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)