Hirdetés

Paladins - csak napok választanak el bennünket a megjelenéstől

|

Viszonylag kevés jelentőséggel bír a megjelenés szó egy ilyen játéknál, de a lényeg, hogy a Hi-Rez lövöldéje néhány napon belül elhagyja a béta címkét.

Hirdetés

A Hi-Rez már jó ideje tartja béta állapotban a kasztalapú FPS játékát, de jövőhéten ennek bizony végre vége. A Paladins egészen pontosan május 8-án hivatalosan is megkapja az 1.0-s frissítést, és ezzel egyidejűleg elhagyja a manapság már vajmi keveset jelentő "béta" jelzőt.

Hirdetés

A közelgő megjelenés alkalmából azért még gyorsan kedveskednek nekünk, hiszen az összes karakter ingyen játszható mától egészen május 7-ig. Ha tehát van valaki, akit még gyorsan kipróbálnátok, akkor bizony most lesz érdemes benézni. Egyébként az se felejtsétek el, hogy a bétatesztelők kapnak 200 kristályt is, ami a játék fizetős valutája - már csak ezért is ajánlott gyorsan beleugrani még pár napig a mókába. Ahhoz, hogy ezt megkapjátok május 8. és 31. között be kell jelentkeznetek a játékba - valljuk be, ez azért nem halálosan nehéz feladat.

A Paladins PC-n, valamint PlayStation 4-en, Xbox One-en és macOS-en is elérhető. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)