Hirdetés

Paladins - nyílt bétába lépett a hősös lövölde

|

A Smite alkotóinak új játéka, a Paladins mostantól a szélesebb közönség számára is kipróbálható, de egyelőre csak PC-n.

Hirdetés

A már-már karakterosztályokként működő hősöket felvonultató lövöldék közül eddig úgy tűnik, az Overwatch a piacvezető, de a Hi-Rez is ringbe száll ebben a műfajban. Reményeik szerint hasonlóan a Smite-hoz a Paladins is stabil közösséget tud kialakítani a nagyobb stúdiók játékai mellett.

A siker felé vezető út következő lépése lehet a ma elinduló nyílt béta, ami egyelőre csak PC-n folyik, de a zárt tesztekhez képest rengeteg újdonságot hoz. A játszható karakterek listáját például kibővítették 17-re és egy harmadik, Enchanted Forest névre hallgató pálya is érkezett. Ezen kívül tovább bővítették a kártyákra épülő játékbeli tárgyrendszert, ami megkülönbözteti a Paladinst a versenytársaktól, de már kozmetikai testreszabási lehetőségek is bőven vannak. Végül a bétával bekerült egy kompetitív mód, mivel a készítők a kezdetektől esportként tekintenek a játékra.

A béta kliensét a Paladins hivatalos oldaláról is le tudjátok tölteni, de egyelőre csak PC-n játszhatunk annak ellenére, hogy a végleges játék a jelenlegi generációs konzolokra is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)