Hirdetés

Paladins - átnevezték a battle royale módot, zajlanak az alfatesztek

|

Ráadásul nem is egy mód lesz, hanem egy különálló játék. A Paladins: Battlegrounds nevet elfelejthetjük.

Hirdetés

Nemrég a Hi-Rez bejelentette, hogy harcba indul a battle royale műfajában is, és elindítja a Paladins: Battlegroundst. Most, az első alfa startjával egyidőben bejelentették, hogy nem minden úgy lesz, ahogy eredetileg tervezték.

Hirdetés

A játék neve Realm Royale, és a Paladinstól függetlenül játszható. Megtudtuk továbbá, hogy a játékot a crafting teszi majd egyedivé: minden fegyver és páncélzat, amit összegyűjtünk, szétbontható, és 100 Shardból legendary szintű tárgyakat és képességeket gyárthatunk meg. Ugyanakkor ezek elkészítése két percig tart, valamint csak bizonyos pontokon lehetséges, ami elég meredek úgy, hogy bármikor, bármilyen irányból érhet minket támadás, és bárki letáborozhat ezeken a pontokon.

Egyébként így néz ki a térkép, látható, hogy van erdős, sivatagos meg fagyos része is.

Még nem tudni, mikor lesz a következő alfateszt, de figyeljétek postaládáitokat, hátha kaptok kulcsot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)