Hirdetés

Már PS4-en is elérhető a cross-play a Paladins, a Smite és a Realm Royale játékokban

|

Teljes erővel düböröghet a crossplay-láz, de azért van egy kis kellemetlenség is a teljes szabadságra vágyó játékosoknak.

Hirdetés

Kétségkívül az a legoptimálisabb, ha egy multiplayer címben minden platform felhasználóbázisa együtt játszhat, ám rendszerint ennek a Sony tett keresztbe azzal, hogy a PlayStation 4-et kivonta az egyenletből. Szerencsére egyre többször fordul elő, hogy a vállalat beadja a derekát, így történt most a Hi-Rez Studios játékai esetében is. 

Hirdetés

A stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy három játékuk, a Paladins, a Smite és a Realm Royale teljes cross-play támogatást kap, vagyis a Sonyval való együttműködésnek köszönhetően a PlayStation 4-es játékosok is bandázhatnak a PC, Xbox One és Nintendo Switch tulajokkal. A Paladins esetében már elérhető ez a funkció, a Smite esetében szeptember 17-én jön a frissítés, míg a Realm Royale-t valamikor október elején készítik fel a közös mókára. 

Üröm az örömben, hogy bár a cross-play mindhárom játék esetében működni fog, a cross-platform mentés még várat magára. A Hi-Rez Studios egy GYIK keretében árulta el, hogy már ezen is dolgoznak a Sonyval közösen, de dátumról nem tettek említést. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)