Hirdetés

Paladins - elképesztően népszerű a Smite fejlesztőinek játéka

|

A szegény ember Overwatch-aként is csúfolt játék rendszeresen beverekszi magát a Steam Top 10-es listjába.

Hirdetés

A Paladins szeptemberben lépett nyílt béta fázisba, amikor sokan azonnal meg is gyanúsították a fejlesztőket, hogy egy az egyben lemásolták az Overwatch karaktereit, de a Hi-Rez feje felhívta a figyelmet, hogy ők jóval korábban alkottak meg bizonyos karaktereket, mint a Blizzard.

Todd Harris, a Hi-Rez feje elmondta, hogy a Paladins fogadtatása elképesztő, a free-to-play lövöldével csak Steamen több mint 4 millióan játszanak, az egy adott időben online lévő játékosok száma pedig rendszeresen 40 ezer fölött van.

A rajongók már a PS4-es és Xbox One-os bétára is regisztrálhatnak, és bár ezek pontos időpontját egyelőre nem tűzték ki, az ígéretek szerint már a konzolosoknak sem kell sokáig várniuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)