Hirdetés

Így bunyóznak a pálcikaemberek

|

Aktuális verekedős játékunkban pálcikaemberek bunyóznak. Nem egy Street Fighter vagy Mortal Kombat, de vicces.

Hirdetés

A Mortal Kombat X E3 2014-es gameplay videója meghozta a kedvünket egy kis csihi-puhihoz, ezért belevágtunk az első utunkba akadó ingyenes verekedős címbe a Játéközönön, ami a Stick Fighter volt.

A Stick Fighter nevű flashjátékban kis fantáziával úgy harcolhatunk, akár a Mortal Kombatban, noha egyetlen kombó (a tűzlabda) létezik, és csak pár mozdulat van, de legalább ketten is tolhatjuk, ha úgy hozza kedvünk és a megvalósítás is egyszerű, de szórakoztató. Mint ilyen, ott a helye a Játéközön felhozatalában:

Stick Fighter játék

Ha ismersz hasonlóan élvezetes verekedős játékokat, akkor oszd meg velünk a Játéközönön, had püföljük egymást mi is a szórakozás jegyében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)