Hirdetés

Páncélozott gyilkológéppé válhatunk a Call of Duty: Warzone ideiglenes játékmódjában

|

A Juggernaut Royale Trios mód meccsei nagyjából úgy működnek, mint a hagyományos összecsapások, egy igencsak nagy különbséget leszámítva.

Hirdetés

Hamar népszerűvé vált és sikerült is egy stabil játékostábort maga köré gyűjtenie a Call of Duty: Modern Warfare mellé érkezett battle royale-nak, a Warzone-nak. A fejlesztők pedig igyekeznek is megtartani a rajongókat, így viszonylag gyakran hozzák a frissítéseket, nemrég pedig egy különleges mókával rukkoltak elő.

Hirdetés

Már elérhető a Call of Duty: Warzone-ban a Juggernaut Royale Trios playlist, aminek meccsei alapvetően ugyanolyanok, mint a jól megszokott háromfős harcok, csak épp a játékosoknak lehetőségük van megszerezni egy ütős Juggernaut felszerelést. Az öltözéket egy airdropból tudjuk megkaparintani, ráadásul nincs rajta időkorlát, ami azt jelenti, hogy akár a mérkőzés végéig birtokolhatjuk.

Juggernautként egyébként csak lassan haladhatunk, viszont cserébe komoly védelmet kapunk, ám ha esetleg még így is fűbe harapnánk, akkor érkezik egy újabb airdrop, és másnak is alkalma adódik megszerezni a ruhát. Az ideiglenes játékmód egészen július 7-ig lesz elérhető, szóval még jó néhány napig köztünk marad.

Ti játszotok még a Call of Duty: Warzone-nal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)