Hirdetés

Páncélozott járművekkel és harci gázzal jön a Call of Duty: Vanguard második szezonja

|

A Call of Duty: Warzone is érdekes újdonságokat kap a Call of Duty: Vanguard második szezonjával együtt.

Hirdetés

A megjelenés dátumát már korábban elárulták a Call of Duty-sorozatot gondozó csapatok, azt viszont nem tudtuk, milyen újdonságokra számíthatunk február 14-én a Call of Duty: Vanguard második szezonjában és a hozzá kapcsolódó Warzone frissítésben. Nemrég viszont erről is lehullt a lepel, egy látványos cinematic trailer mellett egy részletes leírás is érkezett az új feature-ökről.

A sztori szerint a nácik egy új biológiai fegyverrel rukkoltak elő, ami a Nebula V névre hallgat. Ez fogja a legjobban felrázni a Warzone játékmenetét, ugyanis a pályán például szerezhetünk Nebula V-t használó bombákat, illetve lövedékeket is, az utóbbiaknak az előnye, hogy a vele lelőtt ellenfelek egy mérges gázfelhőt bocsátanak ki magukból (ezt teszik egyébként robbanás után a bombák is), így megnehezítve a csapattársaiknak, hogy talpra állítsák őket.

Hirdetés

Persze a Call of Duty: Warzone játékosai ellenszert is kapnak a gáz ellen, egy fertőtlenítő állomás képében, ami a hatósugarán belül mindenkit megvéd a Nebula V-től és a szűkülő kör sebzésétől is. A biológia fegyvert előállító laborok és üzemek is megjelennek a térképen, ahol az őröket legyőzve izgalmas loot vár a játékosokra.

Érdekes új járművel is érkeznek Calderára, egyfelől páncélozott szállító járművek, amik mindenkit megtámadnak, akit csak látnak. Ha viszont a játékosok kerülnek ki győztesen az összecsapásból, értékes felszerelés, köztük a fent említett Nebula V bombák üthetik a markukat. Emellett a Call of Duty: Warzone csataterei fölé emelkedhetünk egy új bombázóval, illetve a földhöz kötött ballonokkal, amikről kiindulva messzebbre ejtőernyőzhetünk. Végül a Warzone új játékmódokkal is bővül, a Caldera Clash például két, akár 48 fős csapatot ereszt egymásnak, a Rebirt Iron Trialsban pedig duók rúghatják össze a port speciális szabályok szerint.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Call of Duty: Vanguardhoz érkezik egy új battle pass, benne a lenti traileren is látható három új operátorral, akik a Task Force Yeti részét képezik. Mellettük két új fegyver, egy új killstreak, két új perk, és sok más érkezik, összesen száz szint jutalmaként. A multiplayer módban két új pálya, a Casablanca és a Gondola már a megjelenéskor elérhető lesz, ahogy a második szezon hozza a rangsorolt játék indulását is. A Zombies mód egy új hub térképpel, egy új szövetségessel, és egy új ellenséggel is bővül, ahogy a csodafegyverek is visszatérnek. Mindez azért is érdekes, mert a sivatagi pályákon egy új sztori küldetés is helyet kap.

Az újdonságok még részletesebb leírása elérhető az Xbox hivatalos híroldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)