Hirdetés

Pandemic Australia - Majdnem nagy durranás

|

A Mercenaries 2 közepes fogadtatása után, az EA szélnek eresztette a Pandemic ausztráliai részlegét, pedig volt jó ötletük a srácoknak...

Hirdetés

Sajnos az üzlet kemény dolog. Elég egy elhibázott lépés, egy kissé gyengébben sikerült alkotás, és már jön is a megtorlás. Így járt a Pandemic Studios ausztráliai részlege, akik legutlsó játéka a Mercenaries 2 volt.

Az EA jött, a srácok mentek, pedig volt a tarsolyban egy-két érdekes ötlet. Az egyik a Dark Knight lett volna, a másik pedig egy egyelőre (és most már valószínűleg örökre) névtelen "nagy durranás" Wii-re. Ebből nézhettek meg egy kis trailer szerűséget. A stúdió ugyan feloszlott, de a játék jogai még az ex-alkalmazottak tulajdonában vannak, szóval reménykedni lehet. Az EA csak annyit közölt, hogy sajnos muszáj volt bezárni a stúdiót, és rengeteg olyan ötlet van ami nem valósul meg soha.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)