Hirdetés

A Pandemic készíti az új Batman játékot?

|

Az már nem titok, hogy Christopher Nolan már a következő Batman mozifilm levezénylésével foglalatoskodik, ám a játék változatról még semmilyen hivatalos információt nem kaptunk.

Hirdetés

Nos, ha hivatalos információkat nem is, pletykát már annál inkább találni az új film játék változatával kapcsolatban. Az IGN jelentése szerint (amit anoním, ám megbízható forrásokra hivatkozva írtak meg) a Pandemic Studios áll a Batman: The Dark Knight játék változata mögött. A 2008 nyarán bemutatásra kerülő alkotás nem marad játék változat nélkül, ám arról semmilyen információnk nincs, hogy vajon milyen programot kapunk kézhez, no meg milyen platformon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)