Hirdetés

Panopticon - traileren a Sony titokzatos címe

|

Egy sejtelmes előzetest tett közzé a Sony Japan a ma lejárt egyheti visszaszámlálás eredményeként. Először látható mozgásban a Panopticon.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt a Sony Japan egy rejtélyes visszaszámlálót indított útjára, amely ma lejárt, helyét egy tartalmas mozgókép vette át. De mit várhatunk a titokzatos projekttől?

A Sony misztikus címe Panopticon munkanéven fut, és az alábbi trailer alapján biztosra vehetjük, hogy nem a várva-várt The Last Guardian lesz, szemben a korábbi pletykákkal. A látottak alapján a Panopticon helyszíne London, valamikor a távoli jövőben, ahol futurisztikus katonák, fegyverek, szörnyek, cyborgok és rengeteg más nyalánkság feltűnése várható. Pontos részleteket továbbra sem kaptunk a projekttel kapcsolatban, így arról sincsenek információink, hogy a Sony Japan fejlesztői a jelenlegi, esetleg a következő generációs konzolokra szánják-e az alkotást.

Az első blikkre akció-szerepjátéknak tűnő produktum teljes leleplezésére a hivatalos honlap szerint május 21-én, az Xbox 720 bejelentésével egy időben kerül sor, ekkor ismertetik velünk a célplatformo(ka)t is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)