Hirdetés

Kiderült, hogy mikor vonulnak hadba a Panzer Corps 2 harckocsijai

|

Megjelenési dátumot kapott a Panzer General és Steel Panther játékok szellemi örököse.

Hirdetés

Kilenc évnyi fejlesztés eredményeként révbe érni látszik a Panzer Corps 2, melynek az utóbbi napokban látványosan kiürült tavaszi időszakban keresett premierdátumot kiadója, a hardcore stratégiai játékokra szakosodott Slitherine. A jeles időpont március 19-ére esik, ezen a napon kerül fel a digitális üzletek polcaira a klasszikus Panzer General és Steel Panthers játékokon edződött közönségnek szánt alkotás.

Hirdetés

Érdemes megjegyezni, hogy az első része egymilliónál is több példányban fogyott, ami ebben a szegmensben kimagasló eredménynek számít, hogy a folytatásra is hasonló sors vár-e az még a jövő zenéje. Mindenesetre a fejlesztők megtették, ami tőlük tellett, hogy a Panzer Corps 2 napjaink kívánalmainak is megfeleljen. Ennek következtében Unreal motorra építkeztek, több mint félezer 3D-s modellt készítettek, továbbá részletesen kidolgozott harcmezőket ígérnek, valamint folyékony animációkat és kivételesen intuitív kezelőfelületet.

Arról, hogy időtálló legyen a szóban forgó körökre osztott stratégiai játék, különféle módszerekkel gondoskodik fejlesztőcsapat. Példának okáért gigantikus, 61 különböző szcenáriót magába foglaló egyjátékos kampányt rakott össze, amelyben új irányt szabhatunk a történelem menetének, azaz német páncélosainkkal partra szállhatunk az Egyesült Államokban, épp úgy, mint annak idején a Panzer General 2-ben. Ezer egységtípus felel a változatosságért a Skirmis, multiplayer (e-mail, coop, online, hotseat) és szingli játékmódokban egyaránt használható térképgenerátor mellett. Utóbbi különböző domborzati és időjárási viszonyokat képes teremteni az év bármely szakában, a végeredményt pedig akár 4K-felbontásban is megcsodálhatjuk.

Mit szóltok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)