Hirdetés

Panzer General Online - még idén játszhatjuk böngészőben

|

A Ubisoft újabb ingyenes címet tár a nagyközönség elé, ezúttal egy körökre osztott stratégiai játék érkezik. Nem is akármilyen cím.

Hirdetés

Nemrég a Ubisoft egy új free-to-play játék zárt béta tesztjét jelentette be. Ezúttal a nagy múltú második világháborús stratégiai sorozat, a Panzer General bővül újabb taggal egy böngészős, körökre osztott stratégiai játék képében a Settlers sorozatról elhíresült BlueByte, illetve a Funatics Software gondozásában.

Habár egy rövid, főleg oktatú jellegű kampány megtalálható lesz a játékban, főleg a többjátékos módon lesz a hangsúly.

A tankok mellett gyalogosok, repülők, és további egységek is elérhetőek lesznek, valamint egy cserélgetős kártya játékelem is színesíti a játékmenetet.

Egyelőre megjelenési dátumról nincs szó, de akinek felkeltette a bejelentés az érdeklődését, ide kattintva regisztrálhatja magát a zárt bétatesztre. Nem ez az első alkalom, hogy a Ubisoft az ingyenes terjesztéssel kísérletezik, ti mennyire lesztek vevők a mostani próbálkozásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)