Hirdetés

Panzers a StormRegion-tól!

|

A nagy hajtásban reménykedtünk, hogy nem kerül ki ez a hír a netre, ám a HW csapata ismét belenyúlt a jóba :) Lényeg, hogy készül egy újabb hazai alkotás, melyet a S.W.I.N.E. fejlesztői heggesztenek. Egyelőre csak a Panzers került elő (itt még képeket is megszemlélhettek belőle), ami csak egy dolog miatt nem teljesen szerencsés: a srácok készítenek egy másik gammát is, és egyelőre még nem dőlt el, hogy melyiket jelentik be hivatalosan elsőként (a kiadóktól függ). Na mindegy... a lényeg, hogy röpke két hetes szervezkedés áll már mögöttünk, melynek eredményeként hamarosan leigázzuk a csapat főhadiszállását és kihúzunk belőlük minden egyes információmorzsát. Erre már csak néhány napot kell várnotok :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)