Hirdetés

Papers, Please - több mint félmillió eladott példány

|

A határellenőrzős indie sikerjáték nemcsak a kritikusok körében lett nyertes, az eladások tekintetében sem szégyenkezhet.

Hirdetés

Egy-két évvel ezelőtt a Naughty Dog egyik alkalmazotta egyszer csak úgy döntött, hogy elhagyja az Uncharted sorozat által nyújtott biztonságot és indie játékfejlesztésbe vágja a fejszéjét. Az első saját alkotása a Papers, please lett, amely a Steam Greenlight rendszerén keresztül jutott el a nagyközönséghez.

Az Arstotzka kitalált disztópikus országában játszódó játék pedig jött, látott és győzött: rögtön szenzáció lett belőle és az elismerések odáig fajultak, hogy a mű a BAFTA-díjat is elnyerte a Szimuláció és stratégia kategóriában.

Most újabb mérföldkőhöz érkezett a játék, ugyanis a BBC Lucas Hope-pal készült interjújából kiderül, hogy már a félmilliós álomhatárt is átlépték a játék eladásai. Hope érthető módon egy kicsit kiborult mikor belegondolt, hogy mégis hogyan fog megfelelni a rajongók elvárásainak a következő ötletével.

Ti mit gondoltok? Játszottátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)