Hirdetés

Pár igazi klasszikus játék is kapott magyarítást, nézzétek meg a listát!

|

Kalandjáték, versenyjáték, demó és számos frissítés kapott helyet a játékok magyar fordításait begyűjtő listánkon.

Hirdetés

Azt hittétek, hogy nem fogunk ilyen hamar jelentkezni a március végi gyűjtőcikk után? Pedig de, hiszen az elmúlt két és fél hét során is beestek olyan fordítások, amiknek egyszerűen nem tudtunk ellenállni, muszáj beszámolnunk róluk (beleértve a Nanotale - Typing Chronicles-t is, amely hivatalos magyar feliratot kapott a Steamen LostProphet jóvoltából).

Ha még nem láttátok a legutóbbi felhozatalt, akkor csekkoljátok mindenképpen le, hiszen olyan játékok szerepelnek benne, mint az Observer: System Redux, a Hellsign, a Blur, a Homefront és a Remothered: Broken Porcelain, majd gyertek vissza, mert ezúttal is van mit mutatnunk.

Hirdetés

A lista egyik tagja például a népszerű képregény alapján készült Blacksad: Under the Skin, amit történetesen én teszteltem és lehet, hogy a magyar felirat hatására újra nekiugrok majd. Tegyetek ti is így az alábbi játékok bármelyikét magyarosítva, frissítve: 

- Blacksad: Under the Skin (Fordító: gyurmi91)

- Split/Second (Fordító: DJDavid98)

- Coldside (Fordító: Patyek)

- Diablo (GOG) (Fordítók: klei, noname06)

- Desperados III demó (Fordító: Wicktor89)

Syberia 3 frissítés (Fordító: Patyek)

- Control: Ultimate Edition frissítés (Fordító: Evin)

Kingdom - Two Crowns frissítés (Fordító: The_Reaper_CooL)

- Alone in the Dark 4 frissítés (Fordító: Evin)

Arx Fatalis frissítés (Fordítók: Keeperv85, Gőz)

- Phoenix Point: Year One Edition frissítés (Fordító: Aryol)

Jó szórakozást kívánunk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha letölthetővé vált vagy frissült olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre, helyet kap itt a GameStaron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)