Hirdetés

Pár nagyon érdekes játékhoz készült magyar fordítás

|

Szebb a tavasz, ha van benne Observer: System Redux és HellSign magyar nyelven, nem?

Hirdetés

A március eleji gyűjtőcikk olyan játékokat látott el magyar felirattal, mint a Call of Duty: WWII, a Phoenix Point: Year One Edition, az Endzone: A World Apart és a The Witcher: Farewell of the White Wolf,  és még egy hónap sem telt el azóta, máris itt van a következő kollekció, amely megdönthetetlen bizonyíték a fordítók elhivatottságára.

Halad már többek között a Desperados III honosítása is, már videós ízelítő is készült az anyanyelvünkre átültetett változathoz, nagyon drukkolunk, hogy sikerüljön ez a nagy vállalkozás.

Hirdetés

Az alábbi magyarítások viszont már elkészültek, és bizony mindegyikre érdemes odafigyelni: 

- Observer: System Redux (Fordítók: GothMan, Prttp)

- Hellsign (Fordító: LostProphet)

- Bridge Constructor (Fordító: Zeuretryn)

- Blur (Fordító: szogyenyi)

- Remothered: Broken Porcelain (Fordító: Patyek)

- Never Alone (Fordítók: FEARka, RicoKwothe)

- Homefront (Fordító: zotya0330)

- BloodRayne 2: Terminal Cut (Fordítók: LostProphet, noname06)

- Arx Fatalis frissítés (Fordítók: Keeperv85, Gőz)

Jó szórakozást kívánunk és köszönjük a fordítók munkáját! Ha letölthetővé vált vagy frissült olyan magyarítás, ami nem szerepel a listában, írjátok meg a szada@gamestar.hu e-mail címre, helyet kap itt a GameStaron.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)