Hirdetés

Pár nap alatt meg is változott, hogy mi a Metacritic szerint a 2023-as év játéka

|

Nem maradhatott sokáig a trónon a Portal Companion Collection.

Hirdetés

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Metacritic összesített pontozása alapján, csupán a matekot nézve nem az Elden Ring vagy a God of War Ragnarök, hanem a Portal Companion Collection lett az év játéka, ez ugyanis egészen pontosan 96-os (súlyozott) átlagpontszámmal rendelkezik. Korai volt azonban az öröm, mivel a The Witcher 3 next-gen verziója pillanatok alatt az élre tört.

Bizony, a ma megjelenő The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition 15 kritika alapján 97-es Meta-átlaggal rendelkezik, így köszöni szépen, a kanyarban előzve befurakodott a Portal Companion Collection elé.

Hirdetés

Nyilván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni csupán a számokból, és mi sem véletlenül hagytuk el anno teljesen a pontozást, de azért így is beszédes, mennyire elnyerte az újságírók tetszését a megszépült The Witcher 3.

Az "év játéka" pedig egy végtelenül szubjektív kategória, abszolút egyéni ízlésen múlik az, hogy ki melyik megjelenést pakolná a képzeletbeli rangsor első helyére. Év végén egyébként jelentkezni fogunk a GameStar saját toplistájával is, ami úgy állt össze, hogy a szerkesztőség tagjai mind-mind megírták saját toplistájukat, ezeket pedig összesítettük. Az így megszületett toplistát még decemberben szállítani fogjuk nektek írott és videós formában is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)