Hirdetés

Pár nap, és modern platformokon játszhatjuk újra minden idők legjobb James Bond játékát

|

Az FPS-ek műfaját is formáló GoldenEye 007 végre könnyen elérhető lesz három, ma aktív platformon is.

Hirdetés

Az 1997-ben megjelent GoldenEye 007 a Nintendo 64 egyik legsikeresebb játéka volt, Metacritic-átlag szerint a harmadik legjobb. Nyolcmillió példányt értékesítettek belőle, számos díjat kapott, és megmutatta, hogy konzolokra is lehet jó FPS-t készíteni, valamint hogy járható út a realizmusra törekvés, nem kell mindig szörnyeket meg démonokat ölni.

Az élményt újra átélhetjük, és ehhez nem kell emulátorokhoz nyúlnunk: január 27-én megjelenik Nintendo Switchre, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re, ám előbbi esetében nem játszhat vele bárki.

Hirdetés

A játék ugyanis a Nintendo Switch Online Expansion Pack részeként lesz megszerezhető, ahogy az N64-es klasszikusok általában. Xboxon annyival könnyebb a helyzet, hogy mind az Xbox Game Pass-szal rendelkező, mind a Rare Replayt megvásárló játékosok további költségek nélkül játszhatnak vele.

Az új kiadás nem tér el sokban a régitől, viszont választhatók benne alternatív irányítási módok, feloldhatók achievementek, és támogatja a 16:9-es képarányt, amit akár 4K UHD felbontással is élvezhetünk. A játékban az osztott képernyős multi is működni fog, négyen vetélkedhetünk egy kijelző előtt ülve.

Címkék: #goldeneye 007
Platformok: Nintendo Switch Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)