Hirdetés

Pár nap múlva sokkal többet tudunk majd a Cyberpunk 2077-ről

|

Jön a második Night City Wire, melynek keretében a Cyberpunk 2077 újabb részleteire derül fény.

Hirdetés

A játék megjelenéséig többé-kevésbé rendszeresen jelentkezik majd a CD Projekt RED, hogy eláruljon olyan infókat, amikről eddig még nem ejtett szót, vagy kifejtsen olyan dolgokat, melyekről felületesen tett említést. Az első bemutató június 24-én volt, a másodikra pedig nem kell már sokat várnunk.

Hirdetés

Augusztus 10-én, itthoni idő szerint este 6-kor veszi kezdetét a második Night City Wire epizód, amit a fejlesztőcsapat hivatalos Twitch csatornáján lehet majd követni. Várhatóan az életutakról és a fegyverekről lesz szó, valamint arról, hogy a való életben Refused néven működő zenekar hogyan lett a játékban SAMURAI. Természetesen mi is jelentkezünk majd minden részlettel, úgyhogy ha lemaradtok a műsorról, nézzetek fel a GSO-ra utána!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)