Hirdetés

Pár percnyi nyers gameplay videón a Tony Hawk's Pro Skater 1+2

|

Semmi kommentár, semmi zene, csak a deszka csattogása a Warehouse padlóján, ahogy azt a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-ben hallhatjuk majd.

Hirdetés

Az év legtöbb játékát személy szerint csak érdeklődve várom, de ami miatt tényleg lelkes és izgatott vagyok, az a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 és a Mafia: Definitive Edition. Lehet, hogy én vagyok rosszul bekötve, de hajlandó leszek félretenni a Cyberpunk 2077-et is, ha utóbbival nem végzek annak megjelenéséig (a THPS-t meg bármikor elő lehet venni).

Hirdetés

Az első játék első pályáját, a Warehouse-t a megjelenés előtt kipróbálhatja majd mindenki, aki előrendeli a remake-et, de most még csak videón nézhetjük meg - legalább 4K-ban, 60 fps-sel. A hangok is rendben vannak, a játékmenet is jónak tűnik, okkal bízhatunk abban, hogy nem ismétlődik meg a THPS5 botránya.

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 megjelenés szeptember 4-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)