Hirdetés

A Paradox felvásárolta a BattleTech fejlesztőcsapatát

|

A Battletechet és a Shadowrun játékokat fejlesztő stúdió már egy profi kiadónak dolgozik.

Hirdetés

Az amerikai stúdiót 2011-ben alapította meg Mitch Gitelman és Jordan Weisman, utóbbit onnan is ismerhetitek, hogy olyan univerzumok megalkotásához fűzüdik a neve, mint a BattleTech és a Shadowrun. A csapatnak a 2013-as Shadowrun Returns hozta meg igazán a hírnevet, azóta pedig további két Shadowrun játékot is összehoztak, valamint idén áprilisban megjelent a Paradox Interactive-val közös körökre osztott stratégiájuk, a BattleTech. 

Hirdetés

A BattleTech sikerén felbuzdulva a Paradox egyezséget kötött a Harebraineddel, amelynek értelmében 7.5 millió dollárt, valamint részesedést fizetnek a bevételekből a következő öt év során, cserébe pedig a fejlesztőcsapat innentől kezdve belsős stúdióként folytatja. 

Bárki, aki támogatta a BattleTech megvalósulását Kickstarteren, most kap egy példányt ingyen a Stellaris nevű stratégiából, így szeretnék üdvözölni a Harebrained közösségét a Paradox családban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)