Hirdetés

A Paradox komoly leárazásokkal segíti a koronavírus elleni harcot

|

Olyan játékokat zsebelhettek be elképesztően olcsón, mint a Pillars of Eternity, a Cities: Skylines vagy az Age of Wonders: Planetfall, ráadásul ezzel jótékonykodtok is.

Hirdetés

Mindenki próbál valahogy segíteni a világjárvány átvészelésében, a nagyobb játékipari szereplők például pénzzel: a CD Projekt RED a lengyeleket támogatja, a Take-Two a GTA Online és a Red Dead Online bevételeinek egy részét ajánlotta fel, a Square Enix pedig a Deus Ex-szériával szállt be a jótékonykodásba. 

Hirdetés

Nem maradt ki a sorból a stratégiai és szerepjátékairól elhíresült Paradox Interactive sem. A kiadó a Steamen indított egy nagyobb leárazást (de tényleg, még a legkisebb kedvezmény is 40%, a legnagyobb pedig 80%) olyan címeket felsorakoztatva, mint az Age of Wonders: Planetfall, a Cities: Skylines, a Hearts of Iron IV, a Pillars of Eternity, a Tyranny vagy éppen a Shadowrun-széria. Az így beszerzett játékokkal nem csupán mi járunk jól, hanem jó ügyet is szolgálunk vele, ugyanis a Paradox a bevételekből a WHO koronavírus elleni harcát támogatja. 

A vásár április 3-án, este 19:00 órakor zárja be a kapuit, addig viszont még lecsaphattok néhány kiváló játékra és egyúttal jótékonykodhattok is kicsit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)