Hirdetés

A Paradox három nagy stratégiai játéka is kap kiegészítőket idén

|

A Crusader Kings II, a Hearts of Iron IV és a Europa Universalis IV rajongói is örülhetnek majd újdonságoknak.

Hirdetés

A Paradox csapatának nevéről sokaknak azonnal a remek stratégiai címek ugranak be, ugyanis a srácok az utóbbi években számos izgalmas játékot alkottak ebben a műfajban. Most pedig három nagy alkotásához is bejelentett kiegészítőket a stúdió.

Hirdetés

Pontos megjelenési dátumot még egyik DLC sem kapott, de az már biztos, hogy idén fognak megérkezni. A Crusader Kings II-höz megjelenő Holy Fury kiegészítésben a keresztények és az északi pogányok között dúló csaták lesznek a fókuszban, és számos újdonságot hoz a játékba.

A Hearts of Iron IV soron következője kiegészítője a Man the Guns nevet viseli, és a tengeri hadviselést egészíti ki egy kicsit, így például sokkal részletesebben alakítgathatjuk majd hajóinkat.

A Europa Universalis IV sem marad ki a jóból, ugyanis jön a Dharma DLC, aminek középpontjában India lesz, és rengeteg tennivaló várja majd a játékosokat.

A tervek szerint mindegyik DLC 19,99 dollárba, szóval kicsivel több mint 5000 forintba kerül majd. Ti beruháztok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)