Hirdetés

Paragon - új támogató hőst hoz a méretes frissítés

|

Alaposan felforgatja a Paragon játékmenetét az Age of Intellect frissítés, amihez nem csak egy játékbeli esemény, hanem egy új karakter megjelenése is kapcsolódik.

Hirdetés

A rengeteg MOBA és hősökkel felturbózott lövölde között talán kicsit elfeledkeztünk a Pragonról, az Epic viszont hamarosan egy új frissítéssel szeretné felrázni és ismét eszünkbe juttatni a játékot. A holnap érkező Age of Intellect nem csak rengeteg változást, hanem az új támogató hős, Phase megjelenését is elhozza.

Hirdetés

A készítők nem csak hat hőst, hanem öt tárgyat - illetve a Paragon zsargonja szerint kártyát - is átdolgoztak, a velük kapcsolatos változtatásokról itt olvashattok. Emellett némileg átgyúrják a TPS-MOBA loot rendszerét és bevezetnek havi jutalmakat is, a kliensben pedig kiemelt helyet kapnak a közösséggel kapcsolatos hírek és tartalmak is.

Mindezzel együtt megérkezik az új hős, Phase is, akit a fenti videóban mutatott be az Epic. A Paragon új támogatója össze tudja magát kötni egy szövetségesével, ami nem csak azt jelenti, hogy csapattársunk Phase minden elnyomott képessége után gyógyulhat, hanem azt is, hogy szó szerint magunkhoz ránthatjuk, így akár megmenthetjük a biztos haláltól is. A többi képességével borsot törhet az ellenfelek orra alá, hiszen távolsági támadásával lelassíthatja vagy akár meg is állíthatja őket, sőt vakítani is képes.

Végül ultimate képességével saját magát és a vele összekötött szövetségesét is felgyorsíthatja, amellett, hogy mindketten gyorsabban támadhatnak és használhatnak képességeket a megemelt mana-regenerációnak és a csökkentett cooldownoknak hála. Mindezek alapján az új karakter igazán alkalmas lehet a Paragont duóban játszók számára.

Ti adtok a frissítés után egy új esélyt az Epic MOBA játékának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)