Hirdetés

Paragon gépigény - barátiak a követelmények

|

Az Epic Games beavatott minket a Paragon gépigényének részleteibe, ráadásul azt is megosztották velünk, hogy melyik videokártya mennyi FPS-t tud kicsikarni a játékból.

Hirdetés

Alig pár napja adtunk hírül, hogy launch trailert kapott az ingyenesnek ígérkező MOBA fizetős korai hozzáférése, a Paragon azonban ismét hallatott magáról, méghozzá egy olyan részlettel kapcsolatban, amely minden PC-vel rendelkező játékos fantáziáját megmozgatja. 

Az Epic Games ugyanis közzétette a Paragon gépigényét. Ahogyan a játék honlapjának Gyakran Ismételt Kérdései között is olvasható, a minimum nem okozhat gondot senkinek, viszont ha valaki high-end PC-vel rendelkezik, neki sem kell csalódnia, ugyanis a MOBA-piac új gyöngyszeme képes lesz kihasználni annak erejét. Íme a konkrétumok: 

Minimum gépigény:

VGA: Nvidia GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 6870 DX11, 1 GB VRAM
CPU: Core i5 2.5 Ghz
RAM: 4 GB
OP: Windows 7/8/10 64-bit

Ajánlott gépigény: 

VGA: Nvidia GTX 660 vagy AMD Radeon HD 7870 DX11, 2 GB VRAM
CPU: Core i5 2.8 Ghz
RAM: 8 GB
OP: Windows 7/8/10 64-bit

A fejlesztők ugyanakkor felhívták a figyelmet arra, hogy további optimalizációk és fejlesztések várnak még a játékra az alacsonyabb hardvereket megcélozva, így akinek esetleg az Early Access verzió nem fut tökéletesen, az nézzen vissza később. Az Epic ezenkívül felsorolta, hogy melyik videokártya milyen FPS-t tud előhozni a Paragonból, ezt a hivatalos honlapon böngészhetitek végig. 

Nálatok futni fog a Paragon gond nélkül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)