Hirdetés

Paragon - íme egy újabb karakter, Steel (videó)

|

Továbbra sem leleplezte le vadonatúj játékát az Epic Games, de ígéretéhez híven bemutatta a Paragon következő karakterét, Steelt.

Hirdetés

Az Epic Games egyelőre titokban tartja, hogy egészen pontosan mit is kapunk a Paragon képében - az eddigiek alapján lehet egy MOBA vagy akár egy hibrid shooter is -, viszont a játék karaktereit ettől függetlenül sorra mutatja be. 

Az Unreal Engine 4-es grafikus motorral készülő, PC-exkluzívnak ígérkező Paragon bejelentésekor már megismerhettük a titokzatos játék legelső harcosát, Twinblastot, akkor a stúdió bejelentette, hogy milyen időpontokban rántja le a leplet a további karakterekről. Most elérkezett az idő, hogy megismerjük Steelt is közelebbről: 

Értjük mi a pózolás fontosságát, de mi lesz az akcióval? Legközelebb november 19-én láthatjuk, amint Sparrowt járja körbe a kamera. Ha esetleg már ennyitől is kedvet kaptatok a játékhoz, nyomás a hivatalos honlap, ahol jelentkezhettek a bétára

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)