Hirdetés

Paragon - újabb karakter mutatkozik be az Epic lövöldéjéből (videó)

|

Az Epic Games új játéka körül kezdenek felpörögni az események, most egy új játszható karaktert mutatott be a stúdió.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudni az Epic Games újdonságáról, a Paragonról, de a 2016-os megjelenés előtt még idén is szeretnének egy kicsit megpiszkálni a játékosok fantáziáját. Most egy újabb játszható karakterről kaptunk egy rövid teaser-videót, aki nem más, mint az íjász Sparrow.

Mivel természetesen az Unreal Engine 4 hajtja majd a Paragont, ez a szereplő is elképesztően részletesen lett kidolgozva. A dizájnja viszont nem csak Az éhezők viadalának főszereplőjére emlékeztetett sokakat, hanem a Call of Duty: Black Ops III Outriderére is hasonlít egy kicsit, akinek az íját ráadásul pont Sparrownak hívják. Hamarosan egyébként még két karakterről lerántja a leplet az Epic, Dekker november 24-én érkezik, Grux pedig december 3-án, mely utóbbi bejelentés teljesen véletlenül egybeesik az idei Game Awards időpontjával.

Mit gondoltok, milyen lesz az új Epic-lövölde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)