Hirdetés

Paragon - Feng Mao is bemutatkozik (videó)

|

A soron következő Paragon hős is megkapta saját gameplay videóját. Feng Mao egy hatalmas csatabárddal osztja a szeretetet.

Hirdetés

Tegnap Gideon karakterét mutattunk meg nektek, ma pedig egy újabb Paragon hős van terítéken. Ezúttal Feng Mao technikáit figyelhetjük meg a legújabb gameplay felvételen.

Elég egy pillantást vetni Feng Mao tekintélyt parancsoló fegyverére, azonnal egyértelművé válik, hogy egy közelharcra specializálódott karakterrel van dolgunk. Az új hős óriási bárdjának egy-két csapásával képes tetemes mennyiségű életerőt lehámozni ellenfeleiről. Ha valaki a melee karaktereket részesíti előnyben, akkor valószínűleg Feng Mao lehet majd az egyik kedvenc gyilkológépe a Paragonban. Nézzétek meg, mire képes harc közben. 

A Paragon egyelőre még nem kapott pontos megjelenési dátumot, de még valamikor idén számíthatunk az új MOBA-cím érkezésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)