Hirdetés

Paragon gameplay - végre játékmenetet is láthatunk (videó)

|

Mozgás közben is láthatjuk az egyelőre nagyon kezdetleges állapotban lévő Paragont, a TPS-MOBA-hibrid ugyanis alfa-állapotba lépett és már kipróbálható.

Hirdetés

A játszható karakterek teaser-videói és a PlayStation Experience-en bemutatott trailer ugyan látványos, de sokat nem árult el arról, milyen is lesz játék közben a Paragon. Mivel a játék alfatesztjében még nincs semmilyen játékbeli tutorial, az Epic munkatársai egy videóban mutatták be a TPS-ek és MOBA-k keverékének alapjait.

Így például láthatjuk, hogy szokás szerint szintlépéskor szintezhetjük a tárgyainkat, illetve az XP-nk mellett egy másik fizetőeszközzel vehetünk tárgyakat, amiket a számgombokkal aktiválhatunk és a Paragonban kártyák formájában lesznek majd jelen. Itt egyébként a MOBA-műfaj olyan alapkellékei is visszaköszönnek, mint a potionök és a fog of wart feloldó wardok. A szokásos bázisra teleportálós móka mellett a Travel Mode nevű rendszer is megkönnyíti a mozgásunkat a pályán: ekkor a karakterünk gyorsabban fut, de a Heroes of the Storm hasonló megoldásával szemben itt van benne annyi rizikó, hogy ha megsebeznek Travel módban, egy rövid időre mozgásképtelenek leszünk. Végül esett szó a Paragon dzsungeléről is, ahol a szintén szokásos, buffokat adó szörnyek mellett úgynevezett Harvesterek is lesznek, amiket elfoglalva még többet szerezhetünk az ember névre hallgató valutából, amivel a tárgy-kártyáinkért fizethetünk.

A készítők elmondása alapján 2016 elején a játék egy fejlettebb változatát is kipróbálhatjuk. Szerintetek hogyan teljesít majd a rengeteg MOBA-shooter hibrid mezőnyében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)