Hirdetés

Paragon - Steel lehet a legidegesítőbb tank, akivel valaha játszottál (videó)

|

A Paragon legújabb gameplay videójából tisztán látszik, hogy ha jól játszol a tanknak szánt Steel karakterével, könnyen az őrületbe kergetheted majd az ellenséges csapatot.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy néhány hónappal ezelőtt csak semmitmondó teasereket volt hajlandó mutatni a Paragonról az Epic, manapság már alig győzzük a fejünket kapkodni a rengeteg gameplay videó láttán. Gideon és Feng Mao után újabb karakter, Steel kapott egy saját videós bemutatót, amiből kiderül, hogy ebben a játékban bizony tanknak lenni is elég izgalmas lesz.

A vörös páncélba bújtatott karakter, aki a pajzsa mellett csak az ökleire támaszkodik, ugyanis bőven kapott crowd control képességeket, amiket okosan használva könnyű célponttá varázsolhatja majd az ellenfél kevésbé strapabíró hőseit. Egy ugrás után ugyanis pajzsát a földhöz vágva egy méretes lökéshullámot generál egyik képességével, ami egy rövid időre felüti az összes ellenséget, aki a hatókörében tartózkodik. Egy másik képességünkkel pedig a pajzsunk elé fogva tolhatunk el egy ellenséget, amit ha okosan használunk, arra tartogatunk majd, hogy a Paragon egyik sebezhetőbb karakterét toljuk a tornyunk alá, vagy legalábbis a csapatától minél távolabb. Azért egy hagyományos tank-képességünk is akad majd, amivel egy nagy energiafalat helyezhetünk az ellenség és magunk közé. Nézzétek meg mindezt játék közben. 

Nektek hogy tetszik Steel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)