Hirdetés

Paragon - ez lesz a halloweeni tartalom

|

Lassan, de biztosan beindul a halloweeni őrület és ahol lehet, ott jönnek az ünneppel kapcsolatos tartalmak. A Paragon sem kivétel.

Hirdetés

Az Epic Games még Lt. Belica megjelenését se várja meg, már holnaptól indítja a Halloween eseményét, ami bő 3 hétig tart majd. Ez idő alatt 6+1 különleges és igencsak vagányra sikeredett skint tudtok megszerezi.

A megszerezhető hőskinézetek a következők: Sweet Dreams Khaimera, Feline Queen Sparrow, Mephisto Gideon, Skull-Bot Twinblast, Spider Witch Belica, Franken-Grux és Dock-o-Lantern Murdock.
Így néznek majd ki:

Ezek tehát csak rövid ideig lesznek megszerezhetők, de több módon is le lehet csapni rájuk.

Például így:

- Csatlakoztassátok a Twitch profilotokat a játékhoz és nézzétek vagy közvetítsétek a Paragont október 11-24. között. Így esélyetek lesz nyerni Halloween skint.
- Az esemény ideje alatt a Dock-o-Lantern Murdock kinézet ingyenesen elérhető lesz. Csak játszanotok kell a karakterrel ezt a skint viselve, és ha csatlakoztattátok a Twitch profilotok, végleg megkapjátok a tökfejet. Ingyen.
- A többi 6 skin október 25. és november 6. között megvásárolható lesz egy speciális csomagban.

Ha valaki nyer egy kinézetet, az a játékban kapni fog értesítést a bejelentkezés után, de az OfficialParagonBot is jelezni fog nekik Twitch-en keresztül, üzenetben.
Az első kör október 11-17. közt zajlik, ekkor Sweet Dreams Khaimerat, Feline Queen Sparrowt és Mephisto Gideont lehet megnyerni. A második kört október 18-24. között tartjákmajd és Skull-Bot Twinblastért, Spider Witch Belicaért és Franken-Gruxért megy majd a Twitchelés.

Nektek melyik skinre fáj a fogatok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)