Hirdetés

Paragon - wallhackelő mesterlövész az új hős

|

Az Epic leleplezte a Paragon következő karakterét, aki egy assassin lesz. Ráadásul Wraith már a jövő héten megérkezik.

Hirdetés

A múlt hónapban egy méretes frissítés mellett egy support karaktert adtak ki a Paragon készítői, akit hamarosan követ az Epic MOBA-jának következő hőse is. A most bemutatkozó Wraith annyi lehetőséget kap, hogy biztonságos távolságból lövöldözzön az ellenség hőseire, hogy az már-már igazságtalannak hangzik.

Hirdetés

A képességei között van olyan hanghullám, amivel a falakon keresztül is megtalálhatja az ellenséges hősöket, sőt, egy másik képességével egyenesen át is lőhet az egyébként áthatolhatatlan felületeken. A Paragon legújabb assassin karaktere emellett visszaküldheti a korábbi pozíciójukba azokat az ellenségeket, akik valahogy mégis túl közel kerültek volna hozzá. De az Epic csapata egy elég érdekes ultimate képességgel is felruházta, amivel magát és csapatát is láthatatlanná teheti és felgyorsíthatja egy rövid időre, ami a tökéletes gankelő képességnek hangzik.

Az új karakter június 27-én érkezik meg a Paragon felhozatalába, de a készítők szerint ezt követően sem kell sokat várnunk egy új karakterre. A fenti videó leírásában bátran ígérik, hogy három hetente előállnak valamilyen újdonsággal, így nem válik unalmassá a még mindig nyílt bétában lévő MOBA.

Szerintetek mennyire lehet versenyképes a Paragon az egyre zsúfoltabb műfajban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)